Ni No Kuni II: Revenant Kingdom: mennyi ideig tart végigjátszani majd? [VIDEO]

…és miként fogja támogatni a PlayStation 4 Pro?

A WCCFTech egy interjút készített Akihiro Hinóval, aki a Level-5, a fejlesztők vezérigazgatója és elnöke. Ebben többek között azt is elmondta, hogy mellékküldetések nélkül NEGYVEN óra lesz végigjátszani majd a Ni No Kuni II: Revenant Kingdomot. Ez igen! Ha a mellékküldetéseket, illetve a királyság módot is kipróbáljuk, ez jóval több lesz – utóbbi esetében csapattagokat toborozhatunk, hogy Evan, a főszereplő királyságát felépítsük, és így erősebb kiegészítőket és varázslatokat szerezhetünk.

Hino azt is elmondta, hogy még nem döntöttek arról, hogy PlayStation 4-re is kihozzák-e az első Ni No Kunit, de örül a játékosok eféle kéréseinek. Azért hozzák ki PC-re a folytatást, mert más japán fejlesztők is sikeresek a Steamen, és így több „tengerentúli” (értsd: Japánon kívüli) játékos élvezheti a játékot, ami nem fog PC-n Denuvót kapni! (Legalábbis itt még nincs a felhasználói szerződésben megemlítve… persze belevághatják a megjelenés előtt nem sokkal.) Végezetül a PlayStation 4 Pro-támogatás: dinamikus 4K-t kapunk, így valószínűleg gyakrabban fog alacsonyabb felbontáson futni a JRPG, viszont a frame rate esetében elárulta Hino, hogy a 60 FPS a cél. PlayStation 4-en lesz HDR is!

A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom többszöri halasztás után március 23-án fog PlayStation 4-re és PC-re megjelenni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu