CD Projekt hírek: Cyberpunk 2077 és The Witcher 3 5.0 grafikus mod [VIDEO]

Két játékról való értekezés egy helyen.

Kezdjük a Cyberpunk 2077-tel: egy spanyol újság, az El Pais egy cikksorozata, a The Future Is Exciting (A jövő izgalmas) több interjút készített a Vodafone támogatásával. Olyan személyek kerültek meginterjúvolásra, akik szerintük megváltoztathatják az emberiség jövőjét. Egyikük Mike Pondsmith volt – ő hozta létre a Cyberpunk 2020 asztali társasjátékot, amiből a CD Projekt RED készíti már évek óta a Cyberpunk 2077-et, ami még 2013-ban kapott egy teaser trailert. (Nos, de rég volt.)

Az interjút szerencsére lefordították valamennyire a Redditen – ebben Pondsmith azzal kezd, hogy a játék története normális emberekről szól, akik a technológiát bevetik, hogy a hatalom (vagy mondhatnánk azt is, hogy az 1%) ellen fellépjenek. Elárulta azt is, hogy az RPG-ből már 1986-87 folyamán is voltak tervek egy játékadaptációra, de egyrészt nem volt még meg a technológia ahhoz, hogy egy NPC-kkel teli világot létrehozzanak, továbbá nem volt olyan partnerük, aki hasonló elképzeléssel élt volna a Cyberpunk világáról. Úgyhogy ezért kellett több évtizedet várnunk a játékadaptációra… no, és arról is beszélt, hogy „a trailerben” miként kerül bemutatásra a halál és a játék sötét oldala – valószínűleg új trailerről beszélt, úgyhogy valamivel készülnek a lengyelek.

A The Witcher 3 eközben elég szépen moddolásra kerül PC-n – ennek egy jó példája a The Witcher 3 HD Reworked Project, ami már az 5.0 verziószámnál tart. A Nexus Modson fellelhető mod is látható lentebb videón, és bizony a mod látványosan feljavítja a grafikát…

A Cyberpunk 2077 az idei E3-on már biztosan ott lesz – a CD Projekt REDen lesz a világ szeme…

Forrás: VG247, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu