Kingdom Come: Deliverance: két hét türelmi idő a buggyomlálásra… [VIDEO]

A játék, khm, nem tökéletes még a megjelenés napjára időzített, jó 23 gigás patch-csel sem.

Daniel Vávra (Mafia 1-2), a játék rendezője a Twitteren írta, hogy tud arról: nem a lehető legjobb rajtot vette a középkori RPG. Glitchek itt, nem működő questek ott, és gyenge frame rate amott… „Tudunk a bugokról, amik bekövetkezhetnek, és keményen dolgozunk a kijavításukon. A Steamen már ott van a legfrissebb patch, a konzolosok pedig ezt (1.0.3 PlayStation 4-en, 1.0.0.118 Xbox One-on) a lehető leghamarabb meg fogják kapni. Az 1.0.1 és az 1.0.2 között nincs különbség, csak a régióra vonatkozik. A következő patch hamarosan érkezik, és sok küldetés bugot, illetve például a frame rate zuhanását orvosolni fogja. A várható megjelenés kb. két héten belül esedékes.” Úgyhogy legyünk türelemmel – mi azért igyekszünk néhány napon belül előrukkolni a teszttel! Addig is egy érdekes videó a játékból… ezt a VG247-ről vettük át.

A játékban nem lehet korlátlanul menteni – most ebbe nem mennénk bele részletesen, a lényeg annyi, hogy Henry, a játék hőse csak snapszok elfogyasztásával menthet, és ezek eléggé drágák, továbbá függőséget okozhatnak. Erre van egy mod, az Unlimited Saving, ami csak annyit kér tőlünk, hogy EGY itóka legyen az inventory-nkban. Persze a konzolosoknak ez nem fog segíteni.

A végére egy kis hírmorzsa: a THQ Nordic felvásárolta a Koch Mediát és a Deep Silvert, akik a Kingdom Come-ot is kiadták… így övék lett a Metro, a Saints Row, a Dead Island, és még jónéhány IP.

Forrás: VG247, PCGamer, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu