PlayStation Now: árcsökkentés és további változások!

A PlayStation 3-as játékok streamelésével kapcsolatban jó hírekre készülhetünk.

A 2014-es CES-en jelentette még be a Sony, hogy a PlayStation 4 a megvásárolt Gaikai technológiára építve streamelő szolgáltatást kap – ez Amerikában 2015 januárjában rajtolt el, és azóta Európában is működik (többnyire…) a rendszer. A Sony bejelentette, hogy a benelux államok mellett Németországban és Franciaországban is árat csökkent, így a havi 17 helyett 15 eurót kérnek a folyamatosan bővülő szolgáltatásért, amit hét napig ingyen kipróbálhatunk.

A Sony Interactive Entertainment Europe egy új applikációt is készített a könnyebb és gyorsabb navigáció érdekében, ráadásul a layout is megváltozott, továbbá játékokat is ajánl a szolgáltatás az ízlésünkre alapozva. (Néhány játék is érkezett: Fallout: New Vegas, Disgaea 5, NBA 2K16 többek között.)

Látván, hogy a SIEE Európa nagyobbik részében már meglépte a változtatásokat, valószínűleg a teljes régió is hamarosan érintett lesz az árcsökkentésben. (Magyar árazásnak 4990 forintot tudnánk elképzelni.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu