Menu

Kingdom Come: Deliverance: egészen jól fogy!

A teljesítménybelileg problémás és bugos megjelenés ellenére a Warhorse Studios játéka fogy, és már a jövőbe tekintetenek a fejlesztők is.

Daniel Vávra ugyanis a cseh állami televíziónak elmondta, hogy az RPG-ből már háromszázezer példányt eladtak Steamen, és további százezret sikerült már lemezes kiadásban is eladni a középkori korszakban játszódó kalandból. A Steamen kapásból a legkelendőbb lett a megjelenése napján, és az öt legjátszottabb játék közé is beverekedte magát a 75071 egyidejű játékosával. Tehát már jó fél milliónál tarthat jelenleg a Kingdom Come: Deliverance

Vávra a Skillzone TV-nek elmondta (és a Reseterán lefordításra került), hogy már DLC-n is dolgoznak a játékhoz, amit hosszú távon terveznek támogatni. Lesz egy olyan DLC küldetésfonal, amiben egy női karaktert fogunk irányítani. Még nem tudni, hogy a moddoláshoz publikálni fognak-e eszközöket, de itt valószínűleg a Crytekkel kell majd tárgyalniuk, ugyanis a játék a CryEngine-t használja (még ha át is lett írva alaposan).

Úgyhogy a játék fogy, és két héten belül egy újabb nagyobb patchet kap. Meg a hétvége során tőlünk egy tesztet is.

Forrás: VG247, WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu