P7: jövőre jelenik meg a Remedy új játéka?

A Remedy Entertainment is közzétette pénzügyi jelentését.

Szóba került benne az, hogy a Smilegate-nek készülő CrossFire 2 egyjátékos kampányának fejlesztése (és ennek kifizetése) menetrendszerűen halad, és 2018-ban folytatódik a projekt készítése. Erről többet nem is érdemes beszélni, úgyhogy ugorjunk a P7-re.

Ezt a játékot az 505 Games fogja majd kiadni, és itt sincsenek problémák a fejlesztéssel – az előkészületi fázisból kilépett, és a tervezett megjelenés 2019-ben lehetséges! Úgyhogy ha nem kerül légy a levesbe, a hivatalosan még el nem nevezett, multiplayert tartalmazó, nagy újrajátszhatóságot ígérő, és a saját fejlesztésű Northlight engine-t alkalmazó játékot jövő év végére már a kezünkben tarthatjuk.

„2017 végén elkezdtük az előkészületeket egy új játékprojekthez. 2018 során a cégnek két játékprojektje lesz produkciós fázisban, ami során az általuk okozott személyes költségek és a külső szolgáltatások vásárlása a legmagasabbak lesznek. Az egyik projekt a cég saját brandje P7 kódnévvel, amiben a cég saját finanszírozása fontos szerepet kap. Ezzel egyidőben a cég egy harmadik játékprojektet elindít, folytatva a munkaerő felvételét és az egyéb befektetéseket, hogy a növekedő stratégiát támogassa,” írja a jelentés.

„Továbbfejlesztettük a Northlight technológiát, ami a mi játékainkat kiszolgálja. Az ezt fejlesztő csapatot is megerősítettük. A multiplayer, a mesterséges intelligencia, az animációs technológia, és a játékfejlesztéshez használt eszközeink mind hatalmas lépéseket tett előre,” írja a Remedy a saját enginejéről.

A végén a kemény pénzügyi számok: 1,9%-os forgalomnövekedés az év második felében az egy évvel korábbi adathoz képest, míg a teljes évre kivetítve 4,6%-os emelkedés lett 17,2 millió euróra. Az alkalmazottak száma 135-ről 149-re nőtt 2017-ben, és emiatt a finnek egy új stúdióba költöznek 2018 folyamán.

Forrás: Remedy

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu