A képességeid befolyásolják a hős külsejét a Biomutantban – ÚJ gameplay trailer! [VIDEO]

Nemrég került fel a THQ Nordic akció-szerepjátékának új gameplay trailere a Youtube-ra!

Új információk röppentek fel a rendkívül ígéretes Biomutant című játékból, amelyeket többet között a spanyol 3Djuegos nevű site is megosztott a nagyérdeműnek. Az Experiment101 által fejlesztett akció-RPG a rendkívül komplex karaktereditort használ majd, amely olyan funkciókkal is rendelkezik majd, melyeket még nagyobb nevű szerepjátékokban sem tapasztaltunk.

Hogy mire gondolunk? Ha például hősünk fizikai képességeinél az Erő, Intelligencia, vagy Agilitás képességekre raksz pontot, akkor a karakter külseje aszerint fog radikálisan megváltozni, így kalandjaink még inkább életszerűbbé válnak – a főhős furcsa megjelenése ellenére is.

És hogy hogyan változik majd a biomutánsunk alakja? Az Erő révén – gondolom logikus módon – izmosabb lesz, az erősebb Intelligencia alapján pedig a fejmérete lesz nagyobb. A karakter editor emellett rengeteg egyéb esztétikai lehetőséget felkínál majd.

A nagyfokú szabadságot a fegyverek designja tekintetében is tapasztalni fogjuk, melyeket szinte határ nélkül alakíthatunk, változtathatunk.

Az itt látható videó pedig alig egy órája került fel e sorok írásakor a THQ Youtube csatornájára.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu