Final Fantasy XV: további epizódok érkeznek 2019-ig!

A Square Enix nem áll le a Final Fantasy XV bővítésével, holott 2016 végén jelent az meg.

Hajime Tabata, a játék rendezője még szeptemberben azt mondta, hogy 2018 folyamán három epizóddal bővülne a JRPG. Nos, a tervek valamelyest változtak: a japán 4Gamernek adott interjújában (amiből a lényeget a Gematsu lefordította) felfedte, hogy miként bővíti a Square Enix a játékot.

2019-ig (itt a következő évet is bele kell érteni!) ugyanis négy epizóddal bővül a „tizenötös végső fantázia”. Ezt Tabata azzal magyarázza, hogy egy májusban közzétett kérdőívből azt az adatot szűrte le, hogy a játék forgatókönyvével a játékosok 62,4%-a volt elégedett, és ebből adódóan szükségesnek vélte, hogy megfelelő fejlesztési időszakot kapjanak az extra tartalmak. Emiatt áll fenn az, hogy a négy epizódból átcsúszhat néhány a jövő évre. A Famitsunak adott interjújában pedig azt is elmondta, hogy a játékosok nem érdeklődnek már aziránt, hogy a csapat betöltse a fő történet lyukait az epizódokkal, így másfajta módon is bővítésre kerülhet a Final Fantasy XV.

A következő, novemberben bejelentett epizód Ardyn-ra fog koncentrálni – a fő rosszfiút sokan kérték a felmérésben a játékosok. Luna is sorra kerülhet a későbbiekben. Úgyhogy a játék még mindig nem áll le a bővüléssel. 2019-ig biztosan nem is fog. (Addig talán a Royal Edition után még egy újrakiadást is megélhet…)

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu