Yakuza 6: The Song of Life: itt a demó, és elég méretes!

A SEGA egy hatalmas demót hozott össze a Yakuza 6-nak.

Bár a játék el lett halasztva, cserébe kárpótolt minket a SEGA egy demóval, ami jelenleg már elérhető kellene, hogy legyen már most is a PlayStation Networkön. Viszont már jó előre szólunk, hogy nem valami 4-5 gigás demóról van szó. Nem bizony.

A Yakuza 6 demója ugyanis 36,53 GB-ot követel. Az ott nem egy elírt szám – harminchat és fél gigabyte-ot írtunk! A leírás szerint a méretes kipróbálható szekció a játék prológusát tartalmazza, így pedig nagy eséllyel tele van tömve jelenetekkel, és az már megmagyarázza, miért is ilyen hatalmas a SEGA játékának demója.

A Yakuza 6: The Song of Life a halasztás miatt március 20-a helyett április 17-én fog megjelenni a nyugaton, kizárólag PlayStation 4-re. „Nehéz üzleti döntés”, mondja a SEGA – szóval, áttolták a következő üzleti évre…

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu