Monster Hunter: World: a Devil May Cry-jal is közösködni fog! [VIDEO]

Újabb „családon belüli” kollaborációval készül a Capcom legújabb sikerjátéka.

Ezúttal viszont ez nem tűnik véletlennek: épp a boltokba került a Devil May Cry HD Collection a PlayStation 4/Xbox One/PC trión (ami jelenleg a kínpadon fekszik nálunk), és már hallottunk párszor arról, hogy egy új felvonással készülnek csendben a Capcomosok. Most pedig itt a bejelentés a Capcom Unity oldaláról…

A Monster Hunter: WorldDevil May Cry együttműködés „az év folyamán később” fog megjelenni, és ebben a játékosoknak lehetőségük lesz a Devil May Cry franchise-ból ismerős Force Edge és Alastor fegyverek keverékét létrehozni egy küldetés teljesítése után. Ez szerintünk nem tűnik olyan soknak: biztos, hogy ehhez még hozzá fognak csapni egy Dante pajzskészletet, ami csak egyben ölthető magunkra. A Street Fighterrel és a Horizon: Zero Dawnnal is megtették már, akkor ezt a lehetőséget miért hagynák ki?

Ezzel a bejelentéssel csak erősödik a gyanú, hogy a Capcom „ördögsiratásra” készül…

Forrás: Capcom Unity

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu