Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered: hiányozni fog belőle egy fontosabb részlet?

Az első rész csak fals illúzió lett volna?

Az először az olasz Amazonon felbukkant Call of Duty: Modern Warfare 2 újrakiadás már gyanús volt – az első rész újragyúrt változatához képest féláron (20 dollár – kb. 5500 forint) tűnt fel, és most már talán meg is van, hogy miért volt ilyen érthetetlenül alacsony ára…

Az Eurogamer a forrásaira hivatkozva egyrészt megerősítette, hogy igen, létezik ez a játék és az ára sem téves; másrészt pedig azt is megtudta, hogy konkrétan nem lesz multiplayer ebben a játékban. Tehát a Call of Duty egyik húzóereje hiányozni fog ebből a változatból?! Nos, kedves Activision Blizzard, ez felettébb elgondolkodtató döntés…

…ahogy az is, hogy a Modern Warfare 2 mögött ezúttal nem a Raven Software áll, hanem a Beenox, akik az első újrakiadott rész kampányáért feleltek (korábban főleg Spider-Man játékokat csináltak). Tény, hogy a No Russian küldetés még ma is emlékezetes lehet egyeseknek, de a kampány önmagában nem fogja eladatni magát, hát még kilenc évvel az eredeti megjelenés után.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered elvileg április 20-án (szerencsés – egy napon a God of Warral?!) fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az Activision még be sem jelentette az egészet!

Forrás: Eurogamer, CharlieIntel

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu