Újabb ingyenes akciót kínál a Hitman! [VIDEO]

A 47-es ügynök felhívja magára a figyelmet a zongorahúr nélkül is.

A már független IO Interactive játéka, a Hitman akciójára érdemes felhívnunk a figyelmet. A Spring Pack ugyanis bár nevében nem mond még sokat, a tartalma már egészen komoly lett, és az ingyenesség lejárta után is a kezünkben marad a plusz tartalom.

Szóval a PlayStation 4, az Xbox One és a PC is most ingyenesen kínálja a játék második epizódját (Sapienzát). Így megkapjuk a sztoriküldetést (World of Tomorrow), száznál is több kihívást, hét achievement/trófeát, vagy az összes Escalation szerződést, és még nem is írtunk le mindent a listából. A lényeg az, hogy az első rész után a második is így a birtokunkban marad, ugyanis bár április harmadikáig él csak az akció, a dán fejlesztők eléggé korrekten kezelik az akciójukat.

Ez egy egészen jó ajánlat, és két epizóddal már bőven lehet szórakozni…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu