MotoGP 18: idén sem maradunk négy keréken [VIDEO]

Idén is kap játékadaptációt a MotoGP, azaz a gyorsasági motoros világbajnokság.

A Milestone próbál erősíteni (rájuk is fér – a tavalyi rész karriermódja glitches volt, részletesebben nem véleményeznénk itt…), hiszen a saját motorjuk helyett végre ez a sorozatuk is átvált az Unreal Engine 4-re. Az új kezdet nem véletlen: rebootnak kezelik a MotoGP 18-at, ami mindhárom kategóriát, illetve a Red Bull Rookies Cupot is tartalmazza az összes pilóta, csapat és pálya mellett (ezek között lesz egy új is, a Buriram Thaiföldön). A sajtóközlemény „új jeleneteket”, „néző módot”, „interaktív tutorialt”, illetve egy „új, skálázható sérülési rendszert és gumikezelési rendszert” ígér még.

Ez így papíron jól is hangzik, de a puding próbája az evés – a MotoGP 18 június 7-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, „később” pedig Nintendo Switchre is meg fog jelenni.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu