Rekorddöntő lett a Far Cry 5 is! [VIDEO]

Az Assassin’s Creed után a Far Cry legújabb felvonása is rekordokat döntöget.

A GamesIndustry arról számolt be, hogy a Far Cry 5 az Egyesült Királyságban, a videojáték-ipar egyik legfontosabb helyszínén a franchise eddigi legjobb rajtját vette, és 2018 játékai közül is hasonló eredményt ért el (tehát még a Capcom játékát, a Monster Hunter: Worldöt is megelőzte). Egy kis érdekesség: az év tizenharmadik hetén rajtolt el a Far Cry 5, és az eddigi rekordtartó itt a BioShock Infinite volt – a múlt idő nem véletlen… Dobozos eladásokról tudunk csak, de ebből ott a PlayStation 4-es kiadás egymagában behúzott 60%-nyit, és ezzel a Ubisoft hatodik legnagyobb startját érte el.

Gyorsan nézzük át a listát: a FIFA 18 és az előző héten éllovas Sea of Thieves fért még fel a dobogóra, a PlayerUnknown’s: Battlegrounds az 5., a Call of Duty: WWII a 6., az Assassin’s Creed: Origins pedig a 8. helyre jött előre, a múlt héten második A Way Out visszaesett a 7. pozícióra. (És igen, a Grand Theft Auto V is ott van az első tízben – épp a tizedik helyen.)

A SteamSpyon rálestünk még a PC-s adatokra – már 540 ezernél is több felhasználónak figyel ott a fiókján a Hope megyei küzdelem. Végezetül íme a DigitalFoundry elemző videója – a PlayStation 4 Pro változat 2880×1620 felbontáson, míg az Xbox One X natív 4K-n futtatja a Far Cry 5-öt. A többit mondja el helyettünk az összehasonlítás:

Forrás: GamesIndustry

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu