Spyro Reignited Trilogy: most már az Amazon is szivárogtat! [VIDEO]

Tegnap este az Activision kezdett burkoltan a Spyro-ra utalni. Most meg a mexikói Amazon jött, látott, és le is buktatta végleg az egészet…

Kezdjük akkor azzal, ami hivatalos. A @SpyroTheDragon Twitter-fiók végre hallatott magáról, de még hogy!

„Régi szép idők”, és Crash mintha lila árnyalatban lenne. Crash szemeiben a tükröződés pedig Spyro-t mutatja. Ez még önmagában nem is nagyon lenne megírva, de itt lép be a képbe a mexikói Amazon.

Ők ugyanis kilistáztak egy ilyet, hogy Spyro Reignited Trilogy. Jó, persze-persze, legyint az olvasó, biztos smafu az egész. Aha, persze. Akkor itt a dobozkép:

„De már törölték a képet” – sakk? Sakk-matt, Amazon India, Xbox One változat.

Nos, akkor most, hogy végre ezt is letudtuk: mind a három játék (Spyro The Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage, Spyro: Year of the Dragon) a pakk része lesz „100+ pályával, újrakeverve lélegzetelállító grafikai frissítésekkel és javított irányítással” a hivatalos infó szerint.

Viszont mindkét Amazon egy bizonyos megjelenési dátumot is írt: szeptember 21-ét, valószínűleg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és TALÁN PC-re is. Végezetül egy rakat kép is lenne, de kicsit szortíroztunk belőlük (pl. Sparx kinézete… khm, szokatlan). Ezek amúgy egy bizonyos spyrothedragon.com weboldalról szivárogtak ki.

Forrás: DualShockers, ResetEra

Végül itt a várva várt videó… (Köszönjük Rékási Attilának a linket! 🙂 )

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu