Spider-Man: „teljesen ki fogja használni a PlayStation 4 Pro erejét”

További részletek az Insomniac Games a héten komolyabban bemutatott (és általunk is egy kiadós összefoglalóval megkínált) Pókemberéről.

A Twitteren továbbra is válaszolnak ezerrel „az álmatlanok”. Így megtudtuk, hogy azért 30 FPS-sel fut a játék a sima/Slim és a PlayStation 4 Pro modellen egyaránt, mert „egyszerre kínálja a legjobb teljesítményt és a pontosságot” ez a frame rate. A PlayStation 4 Pro esetében pedig „a megnövelt teljesítményt teljesen ki fogja aknázni” a Spider-Man.

A játékmenettel kapcsolatban nem lesz többféle lengedezés (magyarul: pókháló kilő, elszökken, lendületből repül, pókháló kilő, tovább szárnyal…), mivel „remekül be lett építve a játékba, így egyszerűen elsajátítható, ám sok teret hagy az ügyességnek”. Jelenleg nincs még nyilvánosan ismert méret, de az Insomniac szerint „nagy” lesz, úgyhogy az eddig megszokott szabályt (nyílt világ = nem nagy játék) lassan elfelejthetjük.

Bár még nincs mit közölniük a demóról kapcsolatban (szerintünk lesz egy az E3-ra időzítve…), a Spider-Man (legalábbis jelenleg…) biztosan szeptember 7-én érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu