The Banner Saga 3: hamarosan trilógiává bővül a viking-történet [VIDEO]

Legyen valami azért a nyár közepére is.

A Stoic Studio, a The Banner Saga fejlesztői a Twitteren közölték, hogy a The Banner Saga 3 július huszonnegyedikén, Európában pedig huszonhetedikén fog megjelenni a PlayStation 4/Xbox One/PC hármasra, ám a Nintendo Switch portról nem esett szó.

Az 505 Games ezen felül ki fog adni ezzel egy időben egy The Banner Saga Trilogy: Bonus Edition változatot is lemezesen PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ami a három játékot, továbbá a soundtrack legjobb zenéit, egy mini művészeti kézikönyvet, egy posztert tartalmazza, és a játékban (melyikben? jó kérdés, nem tisztázták) a Horn of Lichbaent is megkapjuk.

A harcokon túl a karavánunkkal való törődés is igencsak fontos lesz, mert azért mégis egy civilizáció túléléséről van szó – a tetszetős látvány miatt lehet, hogy a The Banner Saga trilógia a július egyik kellemes meglepetése lehet.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu