God of War: a zenéről és a szinkronról [VIDEO]

A célegyenesben vagyunk a marketinggel!

Ezúttal két videóról számolunk be. Az első Bear McCreary-re koncentrál – ő szerezte a SIE Santa Monica játékának zenéjét, de ha esetleg a Defiance, vagy a The Walking Dead megfordult már tévénken/konzolunkon/PC-nken, akkor ott is hallhattuk már taktusait.

McCreary nem csak arról beszél, hogy miként alkotta meg a főbb témákat, hanem az is szóba esik, hogy ahogy a karakterek fejlődnek a történet során, az az evolúció az ő dallamaikra is ki fog hatni. Eközben a PlayStation 4 Pro-ról rögzített környezetet láthatjuk – a párosítás működik.

A másik videó főszereplője Ricardo Juarez. Nos… igen, a Sony most a portugál nyelvű, brazil  szinkron háttérmunkálataiba enged betekintést. Kratos most nem fog dühöngve üvölteni megállás nélkül – most vissza is kell fognia itt-ott magát… elvégre Atreus, a fia is vele van. Juarez kifejti, hogy a visszafogott dühöt azért megpróbálta előadni a szinkronmunkálatok során.

A végére a kórus: megjelenés április 20-án, kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: DualShockers, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu