Lokalizálásra kerülhet a Hokuto ga Gotoku, és új IP-n dolgozik a Yakuza-csapat!

Egy felmérés és egy interjú elhintett pár dolgot…

A SEGA Nerds arról ír, hogy néhány szerencsés játékos a Yakuza 6: The Song of Life megszerzése után egy felméréssel találhatta szemben magát. Az egyik kérdést ki is emelnénk: „Bár jelenleg nincsen bejelentve semmilyen lokalizáció, mennyire érdeklődnél a Yakuza fejlesztőinek Fist of the North Star játéka iránt?” (Ez volna a Hokuto ga Gotoku.) Ez bizony már terepfelmérés, és ha a Yakuza mostanában nagyobb népszerűségében bízhatunk, a SEGA ki fogja hozni ezt Japánon kívülre is!

És mi lesz utána? Nos, a DualShockers beszámolt a japán Weekly Famitsu magazinban olvasható interjúról, amit az újság Haruki Satomival, a SEGA Sammy vezérigazgatójával készült. Azt nyilatkozta, hogy minden platformon (tehát játéktermi gépektől kezdve a konzolokon át a mobilokig, PC-ig) szeretne új IP-t látni, és beismerte, hogy a Yakuza Studio már dolgozik is egy teljesen új projekten, ami feltehetőleg egyszerre készül a Shin Yakuzával, amit már hivatalosan is bejelentettek.

Szóval már máshová is kacsintgat a SEGA. Ez jó. Nekünk meg pláne jó.

Forrás: SEGA Nerds, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu