Újabb erős név csatlakozik az Insomniac Gameshez!

A Naughty Dogtól jön át a Spider-Man fejlesztőihez az illető.

Őt James Coopernek hívják. 2013 októberében csatlakozott a Naughty Doghoz, és az Uncharted 4: A Thief’s End egyik tervezője, majd az Uncharted: The Lost Legacy vezető tervezője volt. Ezt megelőzőleg a Codemastersnél és a Cryteknél dolgozott, szintén tervezői pozíciókban.

„Örülünk, hogy hozzánk csatlakoztál! Üdvözlünk az Insomniac- és a Spider-Man-családban!”, írja az Insomniac Games a Twitteren, amire Cooper válasza ez (): „Nagyon izgatott vagyok, hogy az Insomniac Games csapatához jöttem dolgozni a Spider-Manen.”

Úgyhogy komolyabb igazolást ejtett meg az Insomniac, ami valószínűleg azért történt, hogy képes legyen a csapat tartani a PlayStation 4-exkluzív Spider-Man megjelenését, amit már kitűzött a Sony szeptember 7-ére.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu