Az Xbox One-t gúnyolta az IGN!

A cég bocsánatot is kért azóta.

Bár már törlésre került az Instagram-poszt (de Facebookon is feltűnt), a Resetera megmentette a képet. Ezen egy összehasonlítás látható: bal oldalt a PlayStation 4 és a rá épp megjelent God of War, míg jobb oldalt, az Xbox One térfelén a feketeség. „Észre tudod venni a különbségeket?” – teszi fel a kérdést az IGN.

Ryan McCaffrey, az IGN senior szerkesztője a Twitteren bocsánatot is kért a tényleg kicsit túlzásba vitt poszt miatt: „Az IGN szerkesztői csapat nevében őszintén bocsánatot kérek az Xbox-csapattól és az Xboxosoktól. A Facebook- és Instagram-poszt nem volt profi, és a tudtom nélkül készült. A posztok a leghamarabb törlésre fognak kerülni.” Erre Aaron Greenberg, az Xbox marketingfőnöke válaszolt: „Köszi Ryan, értékelem a kommentet és a teendődet.”

Akárki is tette ki azt az összehasonlítást, nem biztos, hogy megússza fejmosás nélkül az IGN-nél a következő napokat, heteket…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu