God of War: nem kell többet nagyító a feliratokhoz! [VIDEO]

Jó, ez kicsit túlzás, de tényleg az átlagosnál kisebb feliratokkal rendelkezett idáig a SIE Santa Monica játéka.

A Twitteren is volt panasz erre, amire a fejlesztők ott azt válaszolták, hogy egy új, 7,4 gigás patchet kiadtak épp a God of Warhoz – ez volna az 1.12. Ez a kezelőfelületben a térkép, a célpontok, az erőforrások és a kódex szövegére koncentrál – lényegében nagyobb betűméreteket is be lehet vetni, ami főleg akkor jöhet kapóra, ha esetleg PlayStation 4 Pro-n játszanánk egy 4K TV-n. Itt lehet megtalálni a feliratnövelő opciót:

Persze még fog bővülni a játék máshogy is. Nem DLC-kkel, hanem mondjuk a Photo móddal. Erről a Twitteren a PlayStation azt írta, hogy „a megelenés után, egy ingyenes frissítésként” fog megjelenni, úgyhogy még nem tudni, hogy pontosan mikor is fog felbukkanni Kratos és Atreus kalandjaiban a művészibb fotózás lehetősége.

Amúgy a God of War az Egyesült Királyságban meg nem lepő módon kapásból a toplista csúcsán startolt el. 35%-kal több fizikai példányt adtak el belőle mint a 2010-ben megjelent God of War III-ból, és a Shadow of the Colossus idei rekordját is megdöntötte már (eddig az volt a legkelendőbb PS4-exkluzív idén), sőt, a franchise esetében is az eddigi legjobb rajtot vette a pénteken megjelent északi kalandozás.

A Far Cry 5 visszacsúszott a második helyre, a harmadik helyen pedig a múlt hét másik új PlayStation 4-exkluzív címe, a Yakuza 6: The Song of Life végzett (ez is rekordot döntött a Yakuza történelmében). A FIFA 18 továbbra is erős a 4. helyével, a Grand Theft Auto V pedig még mindig a tizedik helyen van a toplistán (míg a Call of Duty: WWII pedig nincs az első tízben).

Gratulálunk a Sony Interactive Entertainment Santa Monicának.

Forrás: TwitterTwitter, GamesIndustry.biz

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu