Strange Brigade: megjelenési dátumot kapott a Rebellion kooperatív shootere [VIDEO]

A Sniper Elite-ről (is) nevezetes csapat következő játékát felírhatjuk a naptárunkba.

Először essen szó a kötelező előrendelői bónuszokról és a Collector’s Edition változatról. Aki előrendel, a Secret Service Weapons Packot kapja, ami a Gerhig-Delgane S1, a Wilkers & White P19 és a Stoudenmire 960 fegyvereket tartalmazza.

Lesz Digital Deluxe verzió is – ez a játékon túl a Season Passt is tartalmazza. A gyűjtői változat már egy kicsit izmosabb: az előrendelői bónusz fegyverpakkon túl egy 64 oldalas, kemény borítójú művészeti könyvet, egy kb. ~30 centis, karton léghajót (ezt nekünk kell összerakni!), egy steelbookot és egy gyűjtői dobozt tartalmaz. (Season Pass? Azt meg vegyük meg külön…?)

Az 1930-as évek Egyiptomában játszódó Strange Brigade egy maximum négyfős, kooperatív élményt kínál, amiben szuperképességek, csapdák és ütős fegyverek egyaránt lesznek. A különös brigád nem véletlenül kapta ezt az elnevezést!

A megjelenés augusztus huszonnyolcadikán lesz esedékes PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Setekinek, a boszorkánynak buknia kell.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu