Hitman: Sniper Assassin: újra akcióba lendül a 47-es ügynök?

Már tudjuk, hogy az IO Interactive már dolgozik a Hitman folytatásán. Most már a neve is kiderülhetett.

Az elnevezés azért egy kicsit gyanús, ugyanis az iOS/Android pároson elérhető a Hitman: Sniper, míg a PlayStation 3/Xbox 360/PC trión a Hitman: Sniper Challenge játszható. Most pedig a koreai besoroló bizottság értékelte a Hitman: Sniper Assassint, és kapásból mindhárom platformon, így a PlayStation 4, az Xbox One, és a PC is megkaphatja a még ismeretlen tartalmú, történetű Hitman-játékot.

A függetlenné vált dán IO Interactive megőrizhette a Hitman IP jogait, miután a Square Enix eltávozott, így minden bizonnyal a már megerősített Hitman-folytatást takarhatja a „mesterlövész bérgyilkos” elnevezés. Vagy nem, és egy újabb „mini” játékot húznak elő a tarsolyból? Hamarosan megtudjuk…

És biztosan nem valami smafu az egész, ugyanis februárban az ausztrálok is besorolták a Hitman: Sniper Assassint. Csak nem az E3-ra tartogatják a zongorahúrt mesterlövészpuskára cserélő kopasz úriember visszatérését?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu