God of War: már a PlayStation 4-exkluzívok között is kimagasló

…és még mindig a játékosok kedvében jár a SIE Santa Monica.

A Sony Interactive Entertainment örömmel közölte, hogy mindössze három nap alatt (április 20-a és 22-e között) a God of Warból világszerte 3,1 millió példányt adtak el, amivel a leggyorsabban fogyó PlayStation 4-exkluzív cím lett. Valószínűleg most már a tízmillió felé közelít Kratos és Atreus… elvégre azóta két hét telt már el!

A God of War PlayStation-oldalán a SIE Santa Monica még arról is beszélt, hogy miként tervezik frissíteni a játékot (amiből tényleg már csak a fotó mód hiányzik). A legfontosabb mondatuk: „Egy extra kontroller-opciót is tervezünk, hogy a Rage módot át lehessen helyezni [másik gombra].” Ezen felül még a betűméret általános növelését tervezik a feliratokban és a menükben, illetve egy glitchet is ki próbálnak javítani.

Ha a New Game opcióra bökünk a főmenüből anélkül, hogy először bezárnánk a God of Wart (ergó újrakezdenénk a játékot), akkor a párbeszédben és a történet előremenetelében elakadhatunk, továbbá „néhány ritka [program]összeomlás és bug kijavítását” tervezik „az élmény stabilizálása” érdekében.

Csak így tovább!

Forrás: SonySony

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu