Superman-játékon dolgozna a Batman: Arkham fejlesztői?

Végülis (DC-)univerzumon belül maradna a Rocksteady

Kicsit fura helyszínen bukkantak fel az alábbi információk, amiket nem érdemes teljesen elhinni… de a 4chanen tűnt fel vázlatosan, hogy min is dolgozhat a Rocksteady, akiktől kb. olyan gyakran hallunk újdonságokat, mint a Deus Ex-szel kapcsolatban.

Állítólag az Unreal Engine 4-gyel készítenek egy Superman-játékot, aminek a bejárható területe (Metropolis városa) háromszor nagyobb lenne a Batman: Arkham Knightban látott Gotham városánál. Nem játszhatjuk úgy a történetet, mint Clark Kent (tehát az Insomniac Spider-Manjével ellentétben itt végig alsógatyás szuperhőskosztümben kell lennünk!), sőt, képességeink kb. olyan szinten limitálva lesznek, mint a rajzfilmsorozatban.

Az Arkham-univerzumban játszódna (és emiatt is lenne egy halom easter egg a Batman Arkham játékokra és Superman történelme felé is), a főgonosz pedig Brainiac lenne, és részben pusztítható környezettel rendelkezne (kb. úgy, ahogy az Arkham Knight is: az épületek nem zuhannak össze). A harcrendszere integrálná a repülést is – itt olyasmire kell gondolni, mint a Dragon Ball FighterZ: megütünk valakit, utána repülünk, folytatjuk a csihipuhit.

Állítólag a Rocksteady és a Warner Bros. Montreal egy multis játékon is közösen dolgozik, és emiatt kerestek a multiplayerrel kapcsolatban embereket a Rocksteady-hez. Ez egy Justice League (Igazság Ligája) projekt lenne, de először a Supermant fejeznék be. A bejelentés pedig néhány héttel az E3 előtt jönne, és ott látnánk többet a Supermanből.

Nos… túl szép-e, hogy igaz legyen?

Forrás: 4chan

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu