Kingdom Hearts III: szivárgó képek a Premium Showcase rendezvényről

A néhány kép meg is erősít pár dolgot a Square Enix régóta várt JRPG-jéből.

Rögtön a lecsóba is csapunk – a képeken két világból láthatunk szereplőket. Az egyik a Toy Story, ami rendjén is volna, de a másik dologról eddig nem nagyon hallottunk, és ez erősen meg is lepett bennünket: a Wreck-It Ralphból is látunk kamerás képeket, és most már nem tagadhatják le a japán fejlesztők, hogy bizony a 80-as évek játéktermi hangulata által inspirált Rontó Ralph is bekerült a már évek óta fejlesztés alatt álló Kingdom Hearts III-ba. (Pontosabban: a Fix-It Felix játék is ott lesz a Toy Story világában.)

Elvileg az újságíróknak ma délutántól van lehetőségük a demó alapján leírni a tapasztalataikat, de a Redditről átvett képekkel kapcsolatban nem tehet semmit sem a Square Enix. (Elvégre délután három órakor jár le az embargó az írásaikra.)

A Kingdom Hearts III kinn lesz az E3-on, és nagy eséllyel a Square Enix itt fogja elárulni, hogy mikor érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu