Call of Duty: Modern Warfare 4: 2019-ben ez lesz az új Call of Duty?

Ráadásul ebben még szingli hadjárat is lehet…

A Gaming Intel és a Charlie Intel is arról ír, hogy jövőre, 2019-ben, amikor is az Infinity Wardon lesz a sor (2011: Modern Warfare 3, 2013: Ghosts, 2016: Infinite Warfare), az utoljára 2011-ben látott Modern Warfare sorozatot folytathatják, ráadásul a szokásos multiplayer/Zombies páros mellett ebben a játékban egyjátékos sztorimódról is beszélnek. Terveznek valamilyen battle royale-módot is, ami a Treyarch-fejlesztésű Black Ops IIII Blackoutja után egyáltalán nem lenne meglepő…

Csavarjunk egyet a történeten a Reddites listával, amin azok a nevek láthatóak, akiket a Respawn Entertainmenttől elcsábított az Infinity Ward. A pikantéria itt nem más, mint az, hogy a 2009-es Call of Duty: Modern Warfare 2 után néhányan leléptek az IW-től, hogy megalapítsák a 2014-ben a Titanfallt, majd 2016-ban a folytatását elkészítő Respawn-t, akiket bekebelezett az Electronic Arts. Csak nem az EA-tól menekülnek vissza az Activision Blizzardhoz?

Miközben a Respawnról csak annyit tudunk, hogy „egy új Titanfall-franchisehoz köthető projekten”, illetve Star Wars VR-dolgokon dolgoznak, az Infinity Ward biztosra megy és biztonságra játszik a Modern Warfare visszahozásával. Logikus… de mindez még nem hivatalos, ne vegyük 100%-osan komolyan.

FORRÁSOK: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu