Red Dead Redemption 2: több kiadásban is kapható lesz – mik a különbségek?

A tegnapi előrendelői szivárgás is megerősítésre került.

Amit tegnap megírtunk az előrendelői bónuszokról, azok megerősítésre kerültek, így csak hozzátennénk két részletet – a Red Dead Redemption 2 sztorimódjában a PlayStation 4-es előrendelők is kapnak plusz pénzt; továbbá a War Horse paci nagyobb bátorsággal és több staminával rendelkezik egy átlagos lóhoz képest.

Innen kezd kaotikus, sőt, már-már idegesítő lenni a téma, ugyanis a Red Dead Redemption 2 egy Special Edition és egy Ultimate Edition változatban is meg fog jelenni, és akkor még ott van a Collector’s Box gyűjtői doboz is.

A Special Edition a sztorimódhoz több exkluzív tartalmat ad (igen – a játék kiadásától függően eltérő extrákhoz jutunk a KAMPÁNYBAN…): lesz egy bankrablásos küldetés, amiben Arthur és néhány bandatag Rhodes városában tervez rabolni, és a Del Lobos banda rejtekhelyét is kipucolhatjuk. Lesz egy újabb ló (Dappled Black Thoroughbred), ami remek gyorsulással és végsebességgel rendelkezik (erről beszél a sajtóközlemény, nem mi találtuk ki!), és ehhez járni fog egy Nuevo Paraiso nyereg is. Az Eagle Talon talizmánnal tovább fog tartani Arthur környezetbeli tudatossága, felkészültsége, míg az Iguana Scale-lel kevesebbet sebződünk lóháton. A Core Stat boosttal a Dead Eye (célzás), stamina és életerő statjaink lesznek jobbak, a Van Der Linde bandával több pénzt kapunk a rablóküldetések, vadászatok és az elejtett állatok eladása során. Arthur kap még egy Nuevo Paraiso kosztümöt, illetve három fegyvert is (Volcanic Pistol, Pump Action Shotgun, Lancaster Varmint Rifle) a fegyverkovácsoknál. Az előrendelői bónusz 500 ezer dollár helyett egy millió lesz a Grand Theft Auto Onlineban. Ez a változat 80 dollár/euró (kb. 25-26 ezer forint) lesz.

Az Ultimate Edition mindent tartalmazni fog a Special Editionből, és ezeken felül még kapni fogunk két plusz kosztümöt (Blackrose Bounty Hunter, Copperhead Enforcer), egy Black Chest Thoroughbred lovat, egy High Plains Cutting nyerget, ingyenes hozzáférést az online-ban a bázisunk Survivor témájához, és a Special Editionben megemlített három fegyvert online is ingyen használhatjuk. Ja, és a 25-ös szintig gyorsabban lépünk szinteket, illetve 1,5 millió dollárt kapunk a GTA Online-ban az előrendelés esetén. Ár? 100 dollár/euró (kb. 32-33 ezer forint)…

A Collector’s Boxot kizárólag a Rockstar Warehouse-ból lehet megvásárolni (meg pár értékesítőtől, de valószínűleg az csak Amerikában lesz). Ez a száz dolláros/eurós pakk egy, a Van der Linde-banda által használt, kulcsra zárható ládában található, és benne egy érmét, egy két oldalas puzzle-t, egy selyemkendőt, egy széttéphetetlen kincses térképet, hat kitűzőt, egy pakli kártyát (a játék karaktereivel), tizenkét, a játékban is megtalálható kártyát, illetve egy 150 oldalas, a játékban is látható katalógusreplikát tartalmaz… de nem, a játék nem a része a doboznak. Tessék azt külön megvenni…

Ezek után kicsit érdekes, hogy így kivagdostak egyet s mást, hogy a játék drágább kiadását megvegyük… mindenesetre a Rockstar fejlesztésében készülő Red Dead Redemption 2 október 26-án érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Rockstar

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu