Így bővül a megjelenés után a The Crew 2

Egyről a kettőre lép a Ubisoft.

A francia kiadó közölte, hogy miként tervezi bővíteni a megjelenés után az autózás mellett a motorozást, repülést és hajózást is kínáló The Crew 2-t. Minden hónapban két új járművel bővítik a játékot, és kb. negyedévente egy ingyenes frissítés is jön hozzá – az első, a Gator Rush szeptemberben jön.

A Gator Rushban egy „trópusi koktélt” kapunk, amiben „mindenféle játékteren és felületen szórakoztatásra” számíthatunk. Egy új járműkategória, a Hovercraft (légpárnás hajó) is belép ekkor, továbbá öt új jármű, illetve egy új loot rendszer is belép, illetve innentől a Legendary teljesítményt növelő felszerelés is megjelenik. (Kicsit félünk is ettől a jellemzéstől – Need For Speed: Payback, Star Wars: Battlefront II…?) A második frissítés télen jön egy PvP játékmóddal, a harmadik pedig 2019 tavaszán.

Ha megvesszük a 40 dolláros/eurós (~13 ezer forintos) season passt, hét nappal korábban férhetünk hozzá az új járművekhez, három exkluzív járgányt kapunk a megjelenés napján (Porsche 911 Turbo 3.6, Supermarine Spitfire MK IX, Ice Marine Bladerunner 35), továbbá két exkluzív kosztümöt és egy exkluzív ház helyszín is a markunkat üti a 20%-os VIP játékbeli boltban nekünk járó kedvezmény mellett.

A The Crew 2 amúgy – ha hihetünk a béta weboldalának, hamarosan egy nyílt bétát is kapni fog, és erről az E3-on fognak több részletet közölni. Eközben az Ivory Tower, a The Crew fejlesztői egy blogposztban elárulták, hogy az első The Crew több frissítést nem fog már kapni (patcheket meg már jó ideje nem is kap), de a szerverek még nem kerülnek lelövésre, és karbantartásokat azért még elvégeznek.

A The Crew 2 június 29-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: UbisoftUbisoft

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu