Menu

Just Cause 4: egy reklám hintette el a létezését!

Ráadásul egy eléggé váratlan weboldalon bukkant fel ez a játék.

A szituáció kicsit zavaros, el is magyarázzuk, miért: tehát az Avalanche Studios, akik az első három Just Cause-t fejlesztették, most a Rage 2-vel (ezt közösen fejlesztik az id Software-rel) és a frissiben bejelentett Generation Zeroval (nyílt világú túlélősdi) vannak elfoglalva. Vajon megvan-e a kapacitásuk ahhoz, hogy a Just Cause 4-et is készítsék?

A kérdést jelenleg nem tudjuk megválaszolni – ezt valószínűleg a Square Enix E3-as előadásán fogjuk megtudni. Viszont térjünk ki arra, hogy mégis hol ütötte fel fejét a reklám, ami rögtön meg is cáfolja azokat, akik „féknyúzt” kiáltanak – a Steamen tűnt fel az alábbi kép! Már linkje is van a Just Cause 4-nek, de még nem működik, és átirányít a főoldalra.

Nos, akkor egy újabb folytatás kerül jövő héten bejelentésre… de nem lesz ez egy kicsit túl sok a Just Cause-ból? A 3 2015 decemberében jött ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re…

Forrás: Gematsu

 

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu