[E3 2018] A Battlefield V is beszáll a battle royale-trendbe! [VIDEO]

Egy újabb pletykát erősítettek meg – valahogy nem tudunk meglepődni…

Az EA Play során bejelentette a DICE és az Electronic Arts, hogy a Battlefield V, ahogy a riválisa, a Call of Duty: Black Ops IIII is, Battle Royale módot fog kapni… de csak a megjelenés után! (Ezt az általunk korábban említett pletyka során sejtettük is…) A Battle Royale „újra képzelték a járműveket, a csapatmunka, és a pusztítás alappilléreire, és olyan lesz, amit eddig még nem láttunk”, írja a Battlefield Twittere.

A DICE röviden jellemezte a Battlefield V multiplayer játékmódjait is. A Grand Operations észrevétlenül össze fogja hangolni a játék módjait és pályáit, és a BF1-ben látott Operations továbbgondolt változata lesz történelmi eseményeken alapulva. Erről korábban írtunk már, úgyhogy ebbe nagyon nem is kell belemenni: napokra (általában háromra) bontva lesznek a harcok, és ha valami befejezetlen ügy marad, akkor jön a kevés lőszeres, túlélsre kihegyezett Final Stand, ahol az nyer, aki talpon marad (ugyanis nem lesz respawn). Az Airborne (így kezdődik mindegyik Grand Operation) során a légvédelmi ágyúk kiiktatását kell elintéznünk – az invázió sikere ezen is múlhat.

A további multis játékmódok: a 64 fős Conquestben a cél az, hogy a csapatunk a pályákon minél több zászlót uraljanak (és ehhez bevethetnek védelmi állásokat is, amiket ugye lehet mindenkinek készíteni [lásd negyedik videó], vagy akár a lövegeket is szállíthatjuk pontról pontra mondjuk egy tankkal). A Breakthroughban szektorokra bontott pályákat kapunk, és az egyik csapat célja sorrendben a szektorok átvétele – aki játszott a Battlefield 1-gyel, ott felbukkant az Operationsben ez a rendszer. A Frontlines a Conquest és a Rush keveréke lesz – egy, immáron robbanó töltettel is sebezhető zászlóobjektív uralma a cél, és siker esetén közelebb kerül az ellenfél csapatához a frontvonal, az utolsó zászló uralmával pedig az ő bázisuk megnyílik előttünk. A Domination a Conquest „kistestvére”, ahol több célpont irányítása lesz a fontos. Ha legalább a fele a mi birtokunkban van, úgy a másik csapat respawnolása csökkenni fog, és így bedarálhatóak lesznek. A Team Deathmatchet magyarázni nem szükséges…

A War Stories (a kampány) csak rövid ideig volt terítéken az EA Play során – ezt a ma este tíz órakor kezdődő Microsoft-konferencián fogják részletesen prezentálni. A három videóhoz egy kis magyarázat: az első egy multiplayer trailer, a második egy Grand Operations videó, mint ahogy a harmadik is – utóbbit viszont az NVidia, a DICE PC-s partnere publikálta.

A Battlefield V október 19-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Gematsu, GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu