[E3 2018] Halo Infinite: a végtelenbe és annál tovább? [VIDEO]

A 343 Industries, ahogy az sejthető volt, bejelentette az új Halo-t, ami érdekes módon nem kapott számot a címébe.

Az is furcsa, ahogy a Microsoft úgy kezdi a játék jellemzését, hogy _A_ Master Chief visszatér. Nem is kell oda névelő, hacsak ez nem azt jelenti, hogy a legendás franchise sisakos főhősének fejfedője mögött valaki más van… vagy csak nyelvtanilag bakiztak egyet (angolul egy név elé nem szokás rakni névelőt).

Mindegy, a lényeges még az itt, hogy a 343 Industries játéka egy új engine-t, a Slipspace-et alkalmazza. A Microsoft E3-as konferenciája során csak egy teasert kaptunk, ami „egy betekintést nyújt a Halo franchise jövőjébe” és „új és váratlan irányba vezérli azt”.

A szerkesztőségünk azt gyanítja, hogy a megjelenési dátumot, sőt, célplatformokat sem kapó Halo Infinite már a következő Microsoft-konzolra készül. Ezt azért gondoljuk, mert a konferencia során, egy későbbi időpontban megerősítette a redmondi cég, hogy már „mélyen van az új architektúrában”, azaz next-genre gyúr.

Ha ehhez hozzáadjuk a Bethesda bejelentéseit (Starfield, The Elder Scrolls VI, mindkettő next-gen lesz), talán nem mondunk butaság… hacsak nem egy battle royale játék lesz ebből!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu