[E3 2018] A Karib-tenger kalózai univerzum lesz a Kingdom Hearts 3-ban [VIDEO]

Johnny Depp digitális mása megjelent a játékban, mint Jack Sparrow kapitány.

A Disney karaktereket szerepeltető Kingdom Hearts sorozat harmadik része a korábbi Microsoft konferencián is szerepelt, ahol a Frozen főszereplő figuráját láthattuk, a Sony konferenciáján pedig a Johnny Depp által alakított Jack Sparrow kapitányt láthattuk, sok más kultikus Disney karakterrel egyetemben. A trailerben hajócsatákat is láthattunk, illetve különféle egyedi mágikus képességek használatát, amelyet Sora, Donald és Goofy tud használni majd Disney és Square Enix crossover eseményei játék során.

A Sony által bemutatott videóban persze más karaktereket is láthattunk: többek között a Frozen, a Toy Story, a Monsters SA és a Tangled kultikus hőseit láthattuk felvillanni a trailerben, illetve olyan Square JRPG karaktereket, mint Axel, Kairi, vagy Riku.

A Kingdom Hearts 3 január 29-én jelenik meg, többek között egy olyan speciális PS4-es kiadás keretében, amelyben az összes eddigi rész szerepel majd.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu