[E3 2018] Miért csatlakozott a Hellblade fejlesztőcsapata a Microsofthoz? [VIDEO]

A Microsoft E3-as előadása során hallottuk először, hogy a redmondiak több stúdiót beemeltek a Microsoft Studios-struktúrába. Ezek közé tartozik a Ninja Theory is.

A csapat tavaly nyáron sikerrel vette a Hellblade: Senua’s Sacrifice-szal az akadályt, ami az indie címek és az AAA játékok között érzékelhető. A megszokott ár töredékéért kínáltak kiemelkedő minőségű játékélményt, ami nemrég az Xbox One-on is felbukkant. Jogos így a kérdés: miért döntöttek úgy akkor, hogy nem lesznek tovább függetlenek?

A lenti videóban megmagyarázták, hogy ezzel a lépéssel a Microsoft továbbra is ugyanazt a szabadságot kínálja nekik, amivel idáig is rendelkeztek, és ezzel egy kis stabilitásra is szert tesznek. A zöldekhez való csatlakozással olyan technológiai erőforrásokhoz is hozzáfér így a Ninja Theory, amire önállóan erre nem nagyon lett volna lehetőségük.

Persze ez azt jelenti, hogy a Ninja Theory következő játékai, amik a Microsoft miatt gyorsabban elkészülhetnek, már elkerülhetik a PlayStation platformokat. Valamit valamiért…

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu