Cyberpunk 2077: fontos szerepe lesz a teljes meztelenségnek

Mezetelenül lesznek a karakterek itt-ott az RPG-ben, mégpedig a CD Projekt RED szerint jogosan.

A Polygonnak Adam Badowski, a játék rendezője ezt nyilatkozta: „Egy okból fontos számunkra a meztelenség: ez cyberpunk, így az emberek fejlesztik, módosítják a testüket, tehát az már nem szent, hanem profán. Mivel az emberek mindent módosítanak, elveszítik a kapcsolatukat a testtel, a hússal, és emiatt sok szituációban meztelenséget kell alkalmaznunk.”

Egy küldetésben egy hölgyet fognak elrabolni, hogy a kibernetikus testrészeitől megszabadítsák, és a testét egy jéggel teli fürdőkádban fogjuk találni, mégpedig meztelenül. És nem lesz pixelezés, nem lesz cenzúrázás.

Ha már a Cyberpunk 2077-nél tartunk, a VG247-en azt láttuk, hogy a 2013-as teaserben látott, Katarzyna Danysz által alakított hölgyfigurát, amit ingyen osztogatott a CD Projekt RED az E3-on, már 500 dollárért (140 ezer forint, de akkor még áfa, vám és egyéb… szóval lesz az 200 is, minimum) kezdik árulni az eBay-en.

A Cyberpunk 2077 megjelenési dátummal még nem rendelkezik; PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül.

Forrás: VG247VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu