Kojima megvédte játékát az azt ért kritikákkal szemben

Kojima a napokban a Death Stranding kapcsán több magazinnak is interjút adott, a The Telegraph-fal készített pedig különösen érdekesre sikeredett.

Az E3 2018 folyamán először láthattunk tényleges gameplay jeleneteket Hideo Kojima új játékából, a Death Stranding-ből – igaz, ezen jelenetek nagy részében csak annyi történt, hogy sétált a karakter, az előzetes további része pedig átvezetőkből állt.

Az viszont ebből az előzetesből is kiderült, hogy Kojima szeret ismert személyekkel, színészekkel együtt dolgozni, a The Telegraph-nak adott interjújában viszont elutasította azt a vádat, hogy mindezt csupán azért tenné, hogy legitimálja egy hiteles művészeti médiumként a videojátékokat – legyünk őszinték, ez már minimum egy, de inkább kettő évtizede megtörtént.

Kojima szerint egyszerűen csak arról van szó, hogy szeret ezekkel a személyekkel együtt dolgozni, és szeretne egyfajta organikusságot vinni a játékba a valós személyek által. Szeretné a színészek közötti kémiai reakciót átültetni a digitális térbe is – itt pedig külön kitért Mads Mikkelsen-re, akit nem győz elégszer dicsérni.

A Death Stranding még nem kapott megjelenési dátumot, így még az is elképzelhető, hogy egy cross-gen címként fog piacra kerülni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu