Több, mint egy órányi új játékmenet-videó érkezett a Spider-Man-ből [VIDEO]

Az Insomniac Games a Twitch-en tartott stream-et a közelgő játékukból, a Marvel’s Spider-Man-ből.

Tegnap zajlott le az említett stream, melyben a fejlesztők az E3 2018-on megtekinthető és kipróbálható demót mutatták be részletesebben. Ennek köszönöhetően több olyan apróság is megmutatásra került a stream-ben, amire a show keretei között nem volt lehetőség.

A videó főként a nyílt világ érdekességeire fókuszál (például mellékküldetések), de láthatunk benne egy bossfight-ot is és jobban megismerkedhetünk a harcrendszerrel, valamint Pókember mozgásával.

Emellett kaptunk egy még az E3-mon lőtt képet a játék térképéről (ez alapján elég nagy lesz a bejárható terület) és azt is megtudtuk, hogy nem lesz dinamikus napszakváltás, mindig a történet határozza majd meg, hogy egy-egy küldetés milyen időpontban fog játszódni – viszont a fő szál teljesítése után lesz lehetőség majd a napszakok állítgatására is.

A Marvel’s Spider-Man megjelenése szeptember 7-én várható idén, kizárólag PlayStation 4-re.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu