A Metro: Exodus PS4 Pro-n is jól fog kinézni, nincs tervben Switch verzió

Végre megtudhattunk némi információt a Metro: Exodus PS4-es változatával kapcsolatban is – eddig az Xbox One verzión volt a hangsúly, ami nem is csoda, hiszen már másodjára tűnt fel exkluzívan a Microsoft színpadán a játék.

A 4A Games már jó ideje erős kapcsolatot ápol a Microsoft-tal. Az eredetileg PC-s múltú stúdió (ha a GSC égisze alatt Stalker játékokból indulunk ki) első konzolos játéka volt a Metro 2033, ami már Xbox 360-ra is ellátogatott, viszont kihagyta a PS3-mat. Csak a Metro: Last Light-tal vált teljesen multiplatformmá a széria. A Metro: Exodus pedig a Microsoft színpadán mutatkozott be tavaly, majd idén is ott láthattunk belőle egy rövidebb előzetest.

Az Xbox verzióról már több mindent tudunk, de aggodalomra semmi ok, a PS4-es változat is rendben lesz. A Deep Silver (kiadó) egyik munkatársa, Huw Beynon adott a Gaming Bolt-nak egy interjút, melyben kifejtette, hogy a PS4 Pro-ra érkező változat is annyira jó lesz folyamatosság és felbontás terén (mint az Xbox One X-es változat). Ennél precízebb részletekbe azonban már nem ment bele.

Emellett Beynon megemlítette, hogy a Switch verzió nincsen tervben. A fejlesztők most teljes mértékben a bejelentett változatokra fókuszálnak, és egyébként is nehezen lenne elképzelhető, hogy egy ilyen komplexitással rendelkező modern játék futtatható legyen a Nintendo hybrid konzolján.

A Metro: Exodus megjelenése jövő évben várható, február 22-én, PC-re, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra.

Forrás: JeuxVideo

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu