Görög színészeket használ az AC: Odyssey, ingyen téma jött PS4-re [VIDEO]

Minél több görög színészt próbál a Ubisoft felhasználni szinkronmunkára az autentikusság végett, derült ki a nyilatkozatukból, emellett pedig a PS4 felhasználók kaptak egy ajándék Odyssey témát is.

Az Assassin’s Creed szériával szemben már sokszor fogalmazódott meg az a kritika, hogy túlságosan elangolosítják annak a részeit, és egy nem angol anyanyelvvel rendelkező ország lakói nagyon angolos akcentussal szólalnak meg bennük. A Ubisoft ezúttal próbál annyi görög színészt szerződtetni a szinkronokhoz, amennyit csak lehet, hogy ezt a problémát most elkerüljék.

A PS4-es játékosok pedig kaptak egy ingyenes dinamikus témát, amiben egy férfi spártai harcos kapja a főszerepet. Az ikonok is teljesen újak lettek, valamint a hangeffektek és a háttérzene is.

Az Assassin’s Creed: Odyssey 2019-ben fog megjelenni, PC-re, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra.

Források: GameSpot, GameIndustry

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu