Az új Pókember játék is kaphat New Game Plus módot

Mindemellett pedig több érdekességet is sikerült megtudnunk az Insomniac Games közelgő játékáról a Twitter-nek hála.

Az Insomniac Games elég aktív Twitter-en, most pedig néhány rajongó kérdéseire válaszolva árultak el érdekes információkat a játékkal kapcsolatban. Kiderült például, hogy több interaktivitást igényel majd web-swinging, ugyanis minden hálólövésnél használni kell az R2-őt, nem lesz automatizált a folyamat – ha a gombot sok ideig nyomva tartjuk, a háló elszakad.

Emellett a fejlesztők igyekezték megnyugtatni az egyik aggódó játékost, hogy a Spider-Man normál PS4-en is jó fog kinézni. A New Game Plus-t illető kérdésre egyébként egy laza „az tök jó lenne” válasszal reagáltak, szóval tulajdonképpen nincs kizárva a későbbiekben ennek az implementálása. Bár kérdéses, hogy ennek mennyi tényleges haszna volna, mert az ilyen open-world játékok rendszerint úgy vannak felépítve, hogy mire az ember a játék végére ér, maximálisra ki tudja fejleszteni a karakterét és annak felszereléseit.

A Spider-Man kizárólag PlayStation 4 platformra fog megjelenni minden régióban idén szeptemberben.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu