Ingyen hétvégét kap a Destiny 2! [VIDEO]

A Bungie és az Activision Blizzard több játékost szeretne. Egy platformon ezért be is vetik az ingyen hétvégézést.

A Sony kivételezett, ugyanis a PlayStation 4-en kerül terítékre az ingyen Destiny 2-hétvége. Az európai PlayStation Blog szerint az akció június 29-én, reggel kilenc óra egy perckor indul (milyen konkrét…), és július 2-án, este hétkor fog véget érni, sőt, már a pre-load is él, szóval előre le lehet tölteni már. Itt még nem áll meg a meglepetés…

…ugyanis úgy tűnik, hogy nem szükséges a PlayStation Plus-előfizetés sem, mivel az amerikai PlayStation Blog sem említi ennek szükségét. Ez azért elég kellemes fordulat. A teljes Destiny 2-kampányt végig lehet játszani, saját karakterünk is megalkotható, a Crucible is kipróbálható, és ha megvennénk a játékot, folytathatjuk ott, ahol abbahagytuk.

Az Xbox One-osoknak három hete volt már ilyen akciója (és ott kellett is az Xbox Live Gold előfizetés…), úgyhogy kérdés, hogy a PC mikor kerül sorra?

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu