Shuhei Yoshida véleménye a szeptember-február közti játékrohamról

A Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios elnöke nyilatkozott a Days Gone fejlesztéséről is.

A japán Weekly Famitsu legújabb számában olvasható egy interjú Yoshidával, és ebből idéz a DualShockers. Yoshida kiemelte, hogy a japán fejlesztésű, kb. egy éve megjelent és megjelenő játékok világszerte sikeresek lettek, és ez a tendencia folytatódni fog, ugyanis a Monster Hunter World révén a franchise Japánon kívül is nagy sikernek örvend már.

„A szeptember és február közötti játékmegjelenés-roham óriási, és néhány játék gyakran frissítésre kerül ezeken túl. Szerintem ez egy olyan szituáció, amiben nem tudok mindegyikkel játszani!”, mondta Yoshida, aki hozzátette, hogy a jó játékok sok játékost eredményeznek, és érzékelhető a játékpiac tényleges mértéke és mélysége is.

A Days Gone-ról azt nyilatkozta, hogy a fejlesztés jól halad, és – ahogy ezt már korábban mintha hallottuk volna tőle… – már végigjátszható, így jelenleg a finomhangolás, polírozás zajlik, és reméli, hogy sokan várják a Sony Interactive Entertainment Bend Studio játékát.

Ha a Sony egyik vezéregyénisége azt mondja, hogy egy komoly játéközön érkezik, azzal mi ellenkezni nem tudunk. (Maximum a pénztárcánk fog.)

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu