Hideo Kojima: nem véletlenül titokzatos a Death Stranding!

Ráadásul egy, a napjaink már-már megszokottá vált dolgára reagál ezzel Hideo Kojima új játéka…

A Varietynek a japán zseni elárulta, hogy azért ilyen titkolózó a Kojima Productions játéka, mert ez egy reakció a napjaink közösségi médiájára. Hihetetlen, de igaz: „Mostanában az emberek azonnal válaszokat akarnak, és azt is, hogy mit éreznek. Ez jó. Ez rossz. Ez egy olyan játék, amit szeretnék. Ez olyan, amit nem szeretnék. Válaszokat akarnak arra, hogy mit kellene gondolniuk. Ez olyan mint egy matematikai probléma, ahol a válasz ismerete nem olyan fontos. A fontos itt a folyamat a válasz eljutásához.”

Kojima hozzátette, hogy a marketing sok elszalasztott lehetőséget alkot, hiszen így túl sok kerül felfedésre a játékból: „Nem akarom a játékosoktól a legszórakoztatóbb részt elvenni.” Azt is elmondta, hogy a játék fő célja is el fog térni a megszokottól: „A játék célja a világ újrakapcsolódása. Sok ember a shooterek iránt érdeklődik, és ezt megtehetik a Death Strandingben, viszont ezt nem ajánlom, és a végigjátszás során erre rádöbbenhetnek, hogy ez nem az ideális opció számukra.”

A PlayStation 4-re a Death Stranding meg fog jelenni. Valamikor.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu