Battle for Middle-earth Unreal Engine-nel? [VIDEO]

Lelkes fanok és modderek egy csoportja szeretné átültetni Unreal Engine 4-be a nagyikerű The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth játékot és úgy néz ki, hogy a projekt eddig szépen halad.

Az eredeti Battle for Middle-earth játék még 2004-ben jelent meg, ami sajnos 2010-ben elvesztette az online támogatás (a folytatása pedig az azt követő évben). Ettől függetlenül a játéknak ugyanúgy megvannak a rajongói, akik szeretnék újrakreaálni a játékot Unreal Engine 4-ben.

A rajongói remake a Reforged alcímet viseli, és bár kétségtelenül egy nagyon ambíciózus projektről van szó, a napokban közzétett videó alapján a készítői eléggé jól haladnak vele. Természetesen főként a technikai / technológiai újításokra számíthatunk – jobb grafika, magasabb framerate és felbontás – illetve első sorban a remake azt a célt tűzte ki magának, hogy újraélessze a já-ték multiplayer szegmensét. Ettől függetlenül a kampány mód későbbi újraalkotása sincs kizárva.

Természetesen a készítők kicsit tartanak attól, hogy hátha a Warner Bros rosszul fog az ő rajongói projektjükre reagálni, de remélik, hogy erre nem kerül sor – elvégre ingyenes dologról van szó, mindemellett pedig a WB amúgy sem készít The Lord of the Rings stratégiai játékot (legjobb tudomásunk szerint), illetve az Unreal Engine használata és nyújt egyfajta védelmet a csapat számára.

Forrás: VG247

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu