A Hitman 2 is terjedelmes játék lesz

Kiderült néhány új infó a Hitman 2 játémenetével és tartalmával kapcsolatosan. 

A Hitman második része az első résszel ellentétben nem epizodikus formában, hanem már alapból egy teljes értékű címként fog megjelenni, méghozzá hat óriási helyszínnel (ebből egyelőre Miami ismert). Az IO Interactive szerint mindegyiken lesznek kampány missziók, illetve a korábbi részből megismert Escalation Contract-ok és Elusive Target-ek. 

Természetesen ebben a részben is a játékos szabadságán lesz a hangsúly – a fejlesztők igyekeznek megadni minden eszközt arra, hogy a különböző kihívásokat a lehető legváltozatosabban teljesíthessük. A játékmenetet pedig tovább bővítik új megoldásokkal és ficsőrökkel a minél fókuszáltabb és zavartalanabb élmény érdekében. Például a második részben tudni fogjuk, mekkora a biztonsági kamerák látómezeje, mert az egy fényből álló rácsháló formájában jelenik majd meg – ennek köszönhetően mindig tudjuk majd, hogy látnak-e minket egy kamerán, vagy sem. 

A Hitman 2 még idén fog megjelenni, november 13-án, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu