Egyjátékos kampány is lesz az Infinity Ward next-gen Call of Duty-jában?

Nocsak… next-gen az Infinity Wardtól?! 2019-ben…?

Szóval, itt egy pillanatra álljunk meg: az Infinity Ward 2016-ban jelentkezett utoljára az Infinite Warfare-rel a sorozatban, amit tavaly a WWII követett a Sledgehammertől, idén pedig a Black Ops IIII jön a Treyarchtól. Tehát 2019-ben kerül sor újra az Infinity Wardra, akik egy álláshirdetéssel hívták fel több dologra is a CharlieIntel figyelmét.

Egy forgatókönyvest keresnek ugyanis, akitől nagy mértékű multiplayer és singleplayer dizájnismeretet is elvár a fejlesztőcsapat, akik „egy bejelentetlen, izgalmas címen dolgoznak több next-gen platformra”. És itt van a kutya elásva: next-gen játékon dolgoznak, ami azt jelenti, hogy a Call of Duty jövőre érkező felvonása cross-gen cím lehet.

Ez pedig azt jelenti, hogy 2019-ben már a next-gen konzolok (többes szám volt az Infinity Ward álláshirdetésében is!) a boltokba kerülhetnek… hacsak az Activision Blizzard egy évet szünetelteti a franchise-ot, amit mi kizártnak tartunk.

Csak egy a bökkenő: 2013-ban a Call of Duty: Ghosts (amit az Infinity Ward fejlesztett!) is egyszerre jött ki PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ahogy PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is… és az azért nem volt olyan komoly. Csak nehogy megismételje a történelem önmagát (akkortájt is nagyban verték a mellüket, hogy fú, next-gen engine így meg úgy, de aztán mégsem…).

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu