Új The Witcher játékon dolgozik a CD Projekt RED?

A CD Projekt RED korábban azt nyilatkozta, hogy Geralt kalandjai a The Witcher III-mal befejeződtek. Ez viszont nem jelenti azt, hogy örökre búcsút kell vennünk a szériától.

Adam Kicinski, a CD Projekt RED CEO-ja a Bankier.pl nevű oldalnak tett interjúban tett célzást arra, hogy tovább bővülhet a The Witcher világa, emellett pedig megosztott néhány gondolatot a közelgő játékukkal, a Cyberpunk 2077-tel kapcsolatban is.

A stúdió jelenleg párhuzamosan (legalább) két játékon dolgozik. Az egyik a Cyberpunk 2077, amire jelenleg teljes mértékben fókuszálnak a csapattagok, méghozzá azért, hogy ne osszák meg pl. a figyelmét a játékosoknak – nyilvánvalóan nem volna ideális bejelenteniük egy másik címet is úgy, hogy a Cyberpunk 2077 még meg sem jelent.

Másfelől a második, meg nem nevezett cím még közel sincs olyan állapotban, hogy be tudják mutatni, de Kicinski szerint el fog jönni annak is az ideje.

Az interjúban persze nekiszegezték a kérdést, hogy szeretnének-e valaha is egy The Witcher 4-et csinálni, melyre Kicinski a következő választ adta:

„Az első három The Witcher játék egyértelműen trilógiaként értelmezhető (annak lett szánva), így egyszerűen nem nevezhetnék The Witcher 4-nek a következő játékot. Ez persze nem jelenti azt, hogy elhagyjuk a The Witcher világát, amit oly sok éven keresztül megalkottunk. A The Witcher egyike azon két franchise-nak amikre építeni szeretnénk a cégünkkel a jövőben. Ma viszont sajnálatos módon nem tudok erről többet megosztani.”

Csak nem az új The Witcher játék készül a CD Projekt RED égisze alatt? Több, mint valószínű. A kérdés sokkal inkább az, hogy ki lenne az új szereplő? Egy teljesen új karakter, vagy esetleg egy régi ismerős? A rajongók java része Ciri-t szeretné főszereplőnek, meglátjuk, hogy ez megvalósul-e majd.

Forrás: VG247

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu