Call of Duty: Black Ops IIII: masszív gyűjtői kiadást fog kapni [VIDEO]

Újabb Zombies trailer is jött a Treyarch shooteréhez.

A Blood of the Deadben a klasszikus Zombies karakterek, név szerint Richtofen, Dempsey, Takeo és Nikolai (azaz a Primus-brigád) is visszatérnek, hogy az Alcatraz börtön alatti titkos laboratóriumban körülnézzenek. Egy ismerős ellenfél persze bezárja őket, és a Kronorium által megjósolt jövő így veszélybe kerül. Ne feledjük, a Black Ops IIII kapásból három Zombies kalanddal érkezik (a másik kettő a IX és a Voyage of Despair volna). Képek, trailer, ugrás után taglaljuk az idei Call of Duty Mystery Box változatát is.

A Mystery Box Edition árát nem tudjuk, de amiket tartalmaz, amiatt gyanítjuk, hogy eléggé meg fogják kérni az árát. Mindenesetre a pakkban a Call of Duty: Black Ops IIII lemeze mellett négy figpint (karakter-kitűzőt, rajtuk Scarlett Rhodes, Bruno Delacroix, Diego Necalli,Stanton Shaw), egy ezer darabos, a Zombies 10. évfordulóját ünneplő puzzle-t, a Dark Horse Zombies képregénysorozatának első számát egyedi borítóval, három litográfiát (Voyage of Despair, IX, Blood of the Dead), egy koponya logós popsocketet (műszaki cikkekhez tartóeszköz), egy steelbookot, 10 játékbeli Specialist ikont, és a játék Season Passát (Classified, ami egy bónusz Zombies élmény a megjelenéskor, további 4 Zombies kaland, 12 multis pálya és négy Blackout [Battle Royale] karakter) kapjuk további, még nem részletezett „bónusz tartalmak mellett”, mindezt egy ijesztő hangú és látványú csontvázas dobozba zárva. A megjelenése a játékkal egyidőben, október 12-én lesz esedékes, és szerintünk 200 dollár/euró, kb. 70-75 ezer forint lesz az ára.

A Primus brigádból lesznek limitált kiadású szobrok is, és ezeknek eléggé meg fogják kérni az árát: 250 dollárba kerül a jelenleg egyedül előrendelhető Richtofen-figura, ami alig 36-37 centi magas. Ez vámmal és egyéb anyámkínjával valahol 100 ezer forintnál fog kezdődni, ha valaki importálna…

A Call of Duty: Black Ops IIII október 12-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Gematsu, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu