10 millió példány fogyott eddig a Dragon Ball Xenoverse sorozatból

Elképesztő számokkal büszkélkedhet a mindösszesen három éve a piacon lévő alsorozat.

A Bandai Namco bejelentette, hogy a Dragon Ball alsorozatából, a Xenoverse-ből már több, mint 10 millió példányt adtak el. Ebbe beletartoznak világszinten a szállítások a fizikális kópiák terén, illetve a digitális eladások is.

Az első Xenoverse játék még 2015-ben jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, míg a Xenoverse 2 a következő évben jött, immáron az előző generációs platformokat mellőzve, viszont 2017-ben megjelent Switch-re is.

Az indulás óta a Dragon Ball Xenoverse 2 számos ingyenes frissítést és extra tartalmat kapott, azonban ez még nem minden: még több tartalom várható hozzá a jövőben.

A legújabb játék a Dragon Ball világában egyébként a Dragon Ball FighterZ, mely az idei év elején jelent meg ugyanazon platformokra, mint a Xenoverse 2.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu